Se E3-trailern från Vampyr (ja, innan E3)

Se E3-trailern från Vampyr (ja, innan E3)

Nyligen skrev vi en på gångare om Don’t Nod Entertainents (Life is Strange, Remember Me) kommande Vampyr, ett rollspel som som ser ut att ha potential att både suga och inte suga (förlåt).

Snart är det som bekant E3 och då släpps det drösvis av trailrar. Någon tyckte det var en bra idé att läcka E3-trailern för Vampyr pga internet, och vi är förstås inte sämre vi heller.

Glädjande nog ser det fortfarande stämningsfullt ut, och i trailern kan man ana diverse uppgraderingsbara (?) attacker av den gode doktorn handlingen kretsar kring, som efter att ha smittats av vampyrviruset finner sin värld vänd upp och ner. Vi hoppas innerligt att Don’t Nod lyckas smitta Vampyr med egenskaper som moral, eftertänksamhet, ambivalens från sina tidigare titlar. Storytyngd varvad med mörker och blod låter riktigt lockande. Låt oss hoppa på mer info under E3!

 

About The Author

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Related posts