Scalebound bekräftat till Windows 10

Scalebound bekräftat till Windows 10

Under Microsofts presskonferens presenterades “play anywhere”-programmet. Om man köper ett av Microsofts spel antingen till Windows 10 eller Xbox One får man den andra versionen utan extra kostnad.

Scalebound av japanska Platinum Games ingår i det här programmet. Spelet handlar om drakar, män och hörlurar i ett fartfyllt actionspektakel som för tankarna till Devil May Cry och Bayonetta – vilket inte borde överraska någon med tanke på att Scalebounds upphovsman Hideki Kamiya regisserat bägge.

Scalebound representerar emellertid Kamiyas första försök på co-op. I demon nedan slåss fyra män och fyra drakar mot en gigantisk lilaskimrande krabba. Arsenalen inkluderar pilbågar, svärd, bitska oneliners och spektakulära transformationer.

Scalebound släpps någon gång under 2017.

Scalebound Xbox E3 Briefing 2016

SCALEBOUND E3 GAMEPLAY TRAILER. Check out the first multiplayer co-op gameplay footage from Scalebound, the next great adventure from critically-acclaimed developer PlatinumGames and renowned game director Hideki Kamiya. XBOX ONE & WINDOWS 10 EXCLUSIVE | COMING IN 2017. Learn more on Xbox.com.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts