Samtliga Heroes of the Storm-hjältar gratis att spela fram till 28 juni

Samtliga Heroes of the Storm-hjältar gratis att spela fram till 28 juni

Proffslaget Tempest står som vinnare efter att 2016 års sommarmästerskap i Heroes of the Storm avgjorts, och detta firas bland annat med att samtliga hjältar är helt gratis att spela fram till 28 juni. Härtill erbjuds också ett paket som kan köpas, innehållandes de hjältar och skins som laget använde i finalmatchen.

För de kalenderbitare som håller koll på sånt så kan bekräftas att spelarna använde Brightwing med Monarch-skin, Tyrael med Demonic-skin, Greymane iklädd Ringleader-stass, Mecha Tassadar, och Buccaneern-Falstad. Paketets pris avgörs av hur många av ovan nämnda karaktärer som du redan äger.

Vi kan även påminna om att det fortfarande går att köpa halsdukar med svenska flaggor och UEFA-logotyper på. Dessa hittas i rea-backar på lagom välsorterade lågprisbutiker.

About The Author

Lagom melankolisk pojkman som gillar sobert berättande och gamla saker.

Related posts