Rymdrollspelet The Mandate släpps 2017

Rymdrollspelet The Mandate släpps 2017

Vi har haft ögonen på The Mandate ett bra tag, p.g.a. att idén att basa över ett rymdskepp i ett rollspel låter awesome. Målet teamet har är att skapa ett öppen värld-rollspel med krävande taktiska strider där du själv handplockar din besättning, som i praktiken kommer bli din familj.

Nu kanske du tänker “men detta borde jag ju ha spelat för ett par år sedan?” och du tänker rätt. The Mandate kickstartades för flera år sedan och planen var att släppa spelet i mars 2015. Detta blev sedermera 2016 som nu har blivit “tidigt 2017”.

– Efter många interna testsessioner har vi beslutat att försena The Mandate till 2017. Vi vill säkerställa att vi levererar en enastående upplevelse för alla spelare som älskar rymdspel lika mycket som vi gör, och alltid sett sig själva i Captain Kirk, Admiral Adama eller Mal Reynolds. För att lyckas med detta kommer Perihelion Interactive ta tiden som krävs och släppa spelet när det är färdigt.

Låter rimligt i våra öron. Som plåster på såren kan du avnjuta E3-trailern.

The Mandate E3 2016 Trailer

The Mandate – still alive and kicking! Have a look right into our current pre-alpha. Working hard to get the game to the backers and soon after to everyone else. Follow us on Social Media or visit our website to catch the latest news: https://www.facebook.com/mandategame/ http://www.mandategame.com/ https://twitter.com/mandategame

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts