Rymdresa-teamets nya på Kickstarter

Rymdresa-teamets nya på Kickstarter

Morgondag överraskade för ett par somrar sedan med Rymdresa (som just nu är jättebilligt, p.g.a. Steamrea). Nu hoppas de ännu en gång fånga spelvärldens intresse, men de behöver din hjälp.

Imprint-X har precis startat sin Kickstarterresa. Det är ett lättsamt pusselspel som handlar om att hacka sig in i människohjärnor och där förinta robotvirus som är i färd med att förslava hjärnorna. För att rädda dagen gäller det för dig att klicka på rätt knappar i rätt ordning och de hundra pusslen varieras till att handla om minne, tidsbegränsning, tajming och så vidare. Förhoppningsvis lyckas tvåmannateamet balansera pusslen med finess.

Är du nyfiken och vill se mer rekommenderar vi dig att kika på Kickstartersidan.

 

imprint-X – Kickstarter

Support the project here: https://www.kickstarter.com/projects/morgondag/imprint-x

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts