Rykte: Witcher 3-kortspelet Gwent blir fristående

Rykte: Witcher 3-kortspelet Gwent blir fristående

Någon (förmodligen CD Projekt) har för ett par dagar sedan varumärkesskyddat Gwent: The Witcher Card Game. Är det så att Witcher 3:s populära minispel till sist blir fristående? Dokumentet ger inte många svar men kategorierna tv- och dator-spel samt onlinespel vittnar ju om att CD Projekt ska ge sig in i Hearthstone-territorium. Och titta, vi fick en tjusig logga också.

CD Projekt är på E3, men de ska inte visa upp Cyberpunk 2077Witcher 3 är ju dessutom, i och med Blood and Wine (recension), över. Vi sätter våra slantar på Gwent.

För att bli en reell Hearthstone-utmanare lär det krävas mer djup och kött på benen än vad Gwent bjuder på i dagsläget. Jag älskar minispelet lika mycket som alla andra men det är just vad det är: en bisyssla. Något jag gör i väntan på nästa monsterkontrakt. Men om CD Projekt fördjupar spelet och dessutom låter oss spela mot mänskligt motstånd, då kanske det kan bli något mer? Hela historien om hur Gwent skapades läser du i vår bakom kulisserna-artikel Monsterhand.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts