Rock of Ages II är tydligen en grej som existerar

Rock of Ages II är tydligen en grej som existerar

När jag kravlade ur sängen i morse hade jag ingen aning om att en uppföljare till det fem år gamla, härligt excentriska Rock of Ages utannonserades för flera veckor sedan. Tydligen var jag inte ensam i min ignorans eftersom våra brittiska kollegor också missat detta faktum tills de upptäckte en ny trailer för Rock of Ages II: Bigger and Boulder som släpptes i samband med E3. Om ni inte tror mig kan ni ju kolla in den nedan.

Rock of Ages II: Bigger and Boulder E3 2016 Trailer

It’s so gneiss to see you again! The genre-bending Rock of Ages – the part Tower Defense, part Racing, part Art History lesson, and all smashing game from ACE Team – returns with new gameplay, co-op and competitive modes, and more in Rock of Ages II: Bigger and Boulder, coming this fall to PC, PlayStation 4, and Xbox One as a digital title.

Hur missade jag det här? Med den där gräsligt fantastiska undertiteln dessutom? Rock of Ages var faktiskt ett roligt och unikt litet spel som blandade tower defense med glädjen av att rulla en stor, leende stenbumling ner för en sluttning och förstöra allt i din väg. Det var också spelet som gav oss möjligheten att skjuta en levande David-staty i skrevet.

Vad för galenskaper ACE Team kommer att bjuda på den här gånger är alltså värt att se fram emot, och redan nu utlovas bättre fysik, mer förstörbara objekt och ett utökat multiplayer-läge.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts