Resident Evil 7 släpps i januari – får troligen VR-stöd

Resident Evil 7 släpps i januari – får troligen VR-stöd

Under nattens Playstation-show utannonserades Resident Evil 7: Biohazard. Det släpps 24 januari – Glädjande nog släpps det till pc samtidigt. Det blir första gången en del i huvudserien spelas ur förstapersonsperspektiv, och första gången ett Resident Evil över huvud taget får stöd för VR. Ja, åtminstone Playstations virtual reality. Det är oklart om det kommer till exempelvis Vive eller Oculus, men visst vore det passande?

Det pratas i tid och otid om att Resident Evil ska gå tillbaka till rötterna. Varken sexan eller Revelations levde upp till orden, men vi har känslan av att sjuan äntligen kan infria löftet. Paradoxalt nog känns det till och med som om det kan bli otäckare än seriens tidigare installationer – vars hundar som skuttar genom rutor näppeligen träffar lika djupt 2016 som 1996.

Resident Evil 7 biohazard TAPE-1 “Desolation”

Fear comes home again when Resident Evil 7 biohazard releases on PlayStation 4 (full gameplay experience also available via the included PlayStation VR Mode), Xbox One, and PC on January 24, 2017. Download the exclusive PlayStation Plus demo now for PS4! http://bit.ly/RE7e3 ‘Like’ on Facebook http://www.facebook.com/residentevil Follow on Twitter http://twitter.com/#!/RE_games

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts