“Resan” är ett storyläge i Fifa 17

“Resan” är ett storyläge i Fifa 17

En stor nyhet i Fifa 17 är att det drivs av Frostbite – en annan är att det kommer att ha ett storyläge. I det så kallade “Resan” (eller “The Journey”) spelar du som supertalangen Alex Hunter som är alldeles färsk när det kommer till spel i Premier League.

Storyn påverkas av hur väl du sköter dig på planen men även hur du agerar utanför. Under kvällens EA Play beskrev speljätten läget som en autentisk upplevelse av Premier League, ord som borde få fotbollsfans att gå helt bananas. Man kallar det “en filmisk värld influerad av riktiga spelare, personligheter, platser och händelser som tar dig dit du aldrig har varit förut”. Förhoppningsvis syftar inte det sista på avbytarbänken.

Fifa 17 släpps den 27 september.

FIFA 17 – The Journey – Official Trailer

Powered by Frostbite, The Journey is a new mode in FIFA 17. Make your mark on and off the pitch as the Premier League’s next rising star, Alex Hunter. Play at any Premier League club, for authentic managers, and alongside some of the best players on the planet.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts