Remastrad Bioshock-samling snudd på bekräftad (uppdatering: bekräftad med trailer)

Remastrad Bioshock-samling snudd på bekräftad (uppdatering: bekräftad med trailer)

3Xccz5BQbjCx7XcRCuHVuY-650-80Det har tisslats och tasslats om Bioshock-samlingen ett tag och nu tycks det bara vara en tidsfråga innan 2K gör det officiellt.

Det officiella Twitterkontot har tweetat: “Välkommen till Rapture! Vill du vara så vänlig och följa @Bioshock?” Samtidigt dök en Bioshock: The Collection-sida upp på 2K Games sajt. Den togs illa kvickt ner men som alla vet glömmer internet aldrig.

Användare på Neogaf lade också märke till att en rad skärmdumpar med “the_collection” i filnamnen laddades upp. Som om det inte vore nog finns det även boxart (se rubrikbilden). Allt som allt ser det med 99,9 procents säkerhet ut som att Bioshock-samlingen kommer att bli verklighet och att ett officiellt uttalande väntar alldeles runt hörnet. Av bilderna att döma rör det sig emellertid inte om fullfjädrade remakes utan snarare om remasters.

Uppdatering

Nu bekräftad på riktigt, med trailer!

BioShock: The Collection Announcement Trailer

Relive the depths of Rapture and sail through Columbia in BioShock: The Collection! Remastered for current-gen, this edition includes all three #BioShock games, complete with all single-player DLC and a never-before-seen video series with commentary from Ken Levine. Available September 13, 2016 on PlayStation 4, Xbox One, and PC.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts