Remaster av Final Fantasy XII avslöjad

Remaster av Final Fantasy XII avslöjad

Det har länge viskats om en remaster av Final Fantasy XII och nu är den bekräftad, komplett med trailer och stilig undertitel: The Zodiac Age. Härliga nyheter då detta är ett Final Fantasy många håller till och med högre än seriens heliga graal, sjuan.

Spelet släpps under 2017 till Playstation 4. Kanske är det förmätet av oss att ta för givet att ett PS4-spel ska släppas till pc? Men kom igen. Steam plus Final Fantasy är lika med: Final Fantasy III, Final Fantasy IV, Final Fantasy IV, The After Years, Final Fantasy V, Final Fantasy VI, Final Fantasy VII, Final Fantasy VIII, Final Fantasy IX, Final Fantasy X, Final Fantasy XIII, Final Fantasy XIII-2 och Lightning Returns.

Att vi till sist även får tolvan är således snarare en fråga om “när” istället för “om”. Nu väntar vi bara ivrigt på att Square Enix också ska avslöja en pc-version av Final Fantasy XV.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts