Rainbow Six-fuskare permabannas utan pardon

Rainbow Six-fuskare permabannas utan pardon

Ubisoft tar i med hårdhandskarna mot Rainbow Six Siege-fuskare. Uppförandekoden har uppdaterats för att tillåta permanenta avstängningar, må så vara att det är fuskarens första snedsteg. Läser du det finstilta står det så här: “Om spelaren kör en obehörig version av spelklienten eller tredjepartsmjukvara som ger otillåtna fördelar eller orsakar skada på andra spelares upplevelser är det maximala straffet permanent uteslutning.”

– Närvaron av fusk i spelet är något vi tar på största allvar, och prioriteras av teamet. Uppdateringen är ett steg av många som vi jobbar på, skriver Ubisoft.

Permaban är således det maximala straffet, så detta lämnar förstås fältet öppet för mildare åtgärder om Ubisoft tycker att det är rimligt (men antingen fuskar man, eller så gör man det inte, no?). Spelarna uppmuntras också att fortsätta rapportera misstänkt fusk men Ubi tillägger att vad som tycks vara skumraskspel ibland handlar om koordinerat lagspel eller spelare som rätt och slätt är bättre än vad du är.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts