Prey kommer tillbaka men allt har förändrats

Prey kommer tillbaka men allt har förändrats

Dishonored-studion Arkane jobbar på nya Prey. Japp, “nya” är ledordet för detta har lite – om ens något – med Prey 2 att göra. Spelet som avslöjades för fem år sedan och som lades ner 2015 verkar vara ett minne blott. Det avslöjades nyss under Bethesdas bejublade E3-show.

Allt är som sagt helt olikt det spel som visades när Human Head ledde utvecklingen. Istället har vi att göra med ett sci-fi-fps som äger rum 2032 ombord på en rymdstation. Du vaknar upp – och märker att den är översvämmad av utomjordisk fasa. Du anar nog vad som händer sedan.

Under de kommande månaderna ska vi få veta mer, men här och nu får vi hålla till godo med trailern.

Prey – E3 2016 Reveal Trailer

Announced at the 2016 Bethesda Showcase, watch the reveal trailer for Prey! Arkane Studios, the team behind the critically acclaimed Dishonored series, is bringing their unique vision to Prey, a first-person sci-fi action game that reimagines the franchise from the ground up… with an added psychological twist.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts