Premiärvisning av multiplayern i Titanfall 2

Premiärvisning av multiplayern i Titanfall 2

Tidigare under kvällen läckte en stor överraskning ut: Titanfall 2 får en solokampanj.

Under EA Play hade emellertid Respawn ännu mer att visa och då i form av flerspelarläget. Studiochefen skryter om att vi kommer att ha sex nya titaner att ratta, med “unika förmågor”. Striderna kommer också att pimpas med “expanderat pilotgameplay”, “mer sätt att anpassa spelet på” och “ett djupt progressionsystem”. Med andra ord: stora ord men få konkreta löften.

Kanske är multiplayertrailern löfte nog? Spelet släpps den 28 oktober – mittemellan Battlefield 1 och Call of Duty: Infinite Warfare.

Titanfall 2 Official Multiplayer Gameplay Trailer

In multiplayer, Titanfall 2 delivers best-in-class shooter gameplay backed by more depth and variety including new Titans – each with their own unique abilities, a deeper set of Pilot abilities, an expanded arsenal of weapons, more customization options, and a robust progression system.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts