Pinsammast på E3 – all cringe samlat in en film

Pinsammast på E3 – all cringe samlat in en film

Under hela veckan har vi firat stora presskonferenser, större avslöjanden och de största spelen. Nu är det dags att även uppmärksamma den “mörka sidan” av E3.

Inget E3 vore ju komplett utan ögonblick där vi bokstavligt talat börjat bita i våra skämskuddar. The horror! The cringe! Youtubaren digbickqt har varit vänlig nog att samla de bästa av de värsta ögonblicken på ett och samma ställe. Se när saker går fel eller se när saker bara är fel. Nu kan du se de ögonblicken om och om igen.

Tills ditt huvud exploderar.

 

E3 2016 Cringe Compilation

Every year EA hosts E3 and it’s almost always full of extremely awkward moments. E3 2016 hasn’t has been nearly as bad as the events in the last few years, but there are still some really awkward moments if you sit through most of the livestream. Enjoy.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts