PC Gamer livestreamar EA Play – klockan 22:00 smäller det!

PC Gamer livestreamar EA Play – klockan 22:00 smäller det!

Klockan 22:00 drar E3 inofficiellt igång, för det är då E3-avhopparna Electronic Arts visar oss sitt EA Play (vilket i praktiken är en E3-presskonferens). Precis som vi berättade i vår E3-special kan vi vänta oss Battlefield 1Titanfall 2Mass Effect: Andromeda och Star Wars, Star Wars samt Star Wars. Vad för slags Star Wars vi får se vet vi inte, men lågoddsaren är Dead Space-studions tolkning av George Lucas sci-fi-universum.

EA – Twitch

Twitch is the world’s leading video platform and community for gamers. More than 45 million gamers gather every month on Twitch to broadcast, watch and chat about gaming. Twitch’s video platform is the backbone of both live and on-demand distribution for the entire video game ecosystem.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts