Payday 3 bekräftas, Payday 2 slopar mikrotransaktioner

Payday 3 bekräftas, Payday 2 slopar mikrotransaktioner

I fjol tog det hus i helvete när Overkill Games som, trots att de bedyrat motsatsen, plötsligt införde mikrotransaktioner i sin bankrånar ’em up Payday 2. För ett par dagar sedan bekräftade Starbreeze, Overkills moderbolag, att man numer har fulla rättigheter till Payday (vilket innebär att utgivaren 505 Games är ute ur leken) och kommer att skrota in-game-köp från och med nästa uppdatering. I videon undertill berättar producenten Almir Listo mer om detta, men klart är att det är glada nyheter.

Vad? Vill du ha fler glada nyheter? Okej då: Payday 3 är bekräftat. Med tanke på vilken succé Payday-serien blivit var detta närmast oundvikligt. Trean verkar dock vara en bra bit bort och under E3 senare den här månaden ska man fokusera på tvåan som Starbreeze kommer stödja ett och ett halvt år framöver. Innebär det att Payday 3 släpps i slutet av 2017? Vi håller er uppdaterade.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts