Pac-Man Championship Edition 2 dyker upp

Pac-Man Championship Edition 2 dyker upp

Pac-Man Championship Edition bevisade att även till synes odödliga klassiker kan må bra av genomgående restaureringar när det hyllades av en enad kritikerkår 2007. Spelet följdes upp med Pac-Man Championship Edition DX under 2010. Men behöver uppföljaren av en restaurering en uppföljare? Det är en fråga vi får ställa oss nu när Pac-Man Championship Edition 2 verkar bli verklighet.

Titeln har nämligen dykt upp hos den koreanska åldersrekommendationsnämnden, och man behöver faktiskt inte kunna koreanska för att se vilket spel det rör sig om. “Undvik spöken i labyrinten för att få tillgång till rymden och att få en bit av kakan” proklamerar google translate stolt, och det låter ju onekligen i sin ordning.

Pac-Man Championship Edition DX+ är prisnedsatt med hela 75% just nu på Steam, så om du är sugen är det bara att prova på. Häromdagen släpptes också Crossy Road-doftande co-op-festen Pac-Man 256 av Crossy Road-utvecklarna Hipster Whale. Lanseringstrailern hittar ni nedan.

PAC-MAN 256 – PS4/X1/PC – 4 times more Pac-Man! (Release Trailer)

PAC-MAN 256 is now available on PS4, Xbox One and STEAM! Escape the glitch and hunt the ghosts in cooperation up to 4 players! The new console version also includes a social sharing feature and 10 unlocked themes!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts