Overwatch har sju miljoner anledningar att fira

Overwatch har sju miljoner anledningar att fira

I ett pressutskick berättar Blizzard att Overwatch redan har hisnande sju miljoner spelare. Blizzard vet hur man levererar succéer på löpande band och mycket talar för att de återigen gett oss en världshit. Den öppna betan hade 9,7 miljoner spelare men så var den också gratis, och Overwatch har ju tiden för sig. Blizzards vd Mike Morhaime myser.

– Under månaderna och veckorna som ledde fram till releasen såg vi kärleken till och stödet för Overwatch – från Blizzard-spelare, fps-fans och människor som aldrig plockat upp ett sånt här spel  tidigare – och vi är väldigt tacksamma för all otrolig passion och entusiasm. Vi satsade allt på spelet, ett nytt universum som alla kunde trivas i. Vi är i extas över den lyckade lanseringen, och vi ser fram emot allt som komma skall.

Lika glada dagar är det inte för fuskarna. Blizzard lovade att man skulle ta till hårdhandskarna och mycket riktigt: Blizzard har bannat över 1 500 spelare bara i Kina och hänger till och med ut spelarna vid namn, och enligt våra brittiska kollegor är läget inte bättre för fuskarna i väst. Bra där, Blizzard.

Rikard Olsson är däremot glad i sin recension: “Idag är det en fantastisk multiplayer-shooter och vem vet var det kommer att fortsätta när grundpaketet börjar utvidgas med nya lägen och annat innehåll.”

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts