Oops! Titanfall 2 redan avslöjat – se trailern från solokampanjen (!) här

Oops! Titanfall 2 redan avslöjat – se trailern från solokampanjen (!) här

EA Play har inte ens kommit igång men Titanfall 2 har redan läckt som ett såll.

Under en repetition inför kvällens show lade vaksamma åhörare märke till releasedatumet 28 oktober, vilket ligger i linje med vad vi tidigare rapporterat om. Även trailern läckte – till den grad att EA beslöt att låta julen komma några timmar tidigare och valde att lägga upp den på Youtube. Det mest iögonfallande är tvivelsutan att den visar oss solokampanjen, något som första Titanfall inte hade, men som nu alltså blir en grunstomme.

Den andra är förstås multiplayern som vi kommer att få veta mer om under kvällens show.

Titanfall 2 Official Single Player Gameplay Trailer

Pilot and Titan unite as never before in Respawn Entertainment’s highly anticipated Titanfall® 2. Featuring a crafted single player campaign that explores the unique bond between man and machine, players will step on to The Frontier as a Militia rifleman with aspirations of becoming a Pilot.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts