Oculus Rift-spel går återigen att spela på Vive

Oculus Rift-spel går återigen att spela på Vive

Senaste tiden har viss kontrovers uppstått kring beslutet att blockera den app, Revive, som gör det möjligt att spela Oculus Rift-spel på HTC Vive. Nu rapporterar dock Kotaku att Oculus ändrat sig, och det är återigen möjligt att använda appen. Enligt företaget själva ska begränsningen inte heller komma tillbaka.

Upphovsmannen till den inofficiella appen har själv skrivit om det hela på reddit. Att Oculus själva inte officiellt erbjuder lösningar för att spela deras spel på annan hårdvara är begripligt, men det är klokt att de nu återigen tillåter användarlösningar som Revive. För oss konsumenter är det enbart positivt, i alla fall.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts