Nytt spelläge till The Banner Saga 2

Nytt spelläge till The Banner Saga 2

The Banner Saga 2 släpptes i april. Vår recensent Fredrik Eriksson var rätt förtjust i det. Om du överlevt äventyret och törstar efter nya utmaningar har vi goda nyheter. Ett nytt spelläge är tillgängligt för nerladdning precis nu utan extra kostnad. Det kallas Survival Mode och pressar spelaren till det yttersta med hela 40 på varandra följande stridsnivåer.

– Vi har jobbat på Survival Mode ett bra tag, säger John Watson, technical director hos Stoic i ett pressmeddelande. Det här är en helt ny upplevelse inom The Banner Saga 2. Vårt mål var att skapa ett roligt och taktiskt spelläge där fans kan spela från ett annorlunda perspektiv med fokus på strategi och tuffa dödsfall i strid. Vi har lyssnat på feedback från communityt och modifierat stridssystemet. Vår stängda beta försäkrade oss om att det var roligt. Tack igen till alla våra fans för deras stöd.

I Survival Mode får spelarna samla ihop en enhet från existerande The Banner Saga-hjältar och slänga in dem i strid. Men akta dig för dödsfall, om någon stupar kommer de inte tillbaka. Vinn strider för att få “renown”. Ersätt fallna hjältar med nya. Köp föremål eller plocka upp dem under strid. En trettiosekunders timer ser till att spelet flyter på, och spelare kan jämföra sina prestationer via leaderboards. Alla tre svårighetsnivåer är inkluderade i Survival Mode, så erfarna spelare kommer verkligen få en utmaning som heter duga.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts