Nytt spelläge i Deus Ex: Mankind Divided

Nytt spelläge i Deus Ex: Mankind Divided

Ni vet Volume och Superhot? Lägg dem i en ormgrop tillsammans med ett kelsjukt Deus Ex självt och avkomman hade blivit Breach, det nya spelläge Ubisoft alldeles nyss utannonserade till kommande Mankind Divided.

I Breach gör du egentligen pretty much samma sak som du gör i grundspelet, men med mindre story. Vad det roliga med det är? Tja, estetiken är en grej. Breach ser ut som någon gett Adam Jensen ett pixellavemang. Riktigt tjusigt. Som en ripper ska du infiltrera diverse elaka företag för att stoppa dem från att yadda yadda yadda. Du infiltrerar och tar ut onda robotar, helt enkelt. Sedan kan du utmana andra också, så det är som ett Deus Ex light med multiplayer i en Tron-liknande värld. Inte så pjåkigt ändå, kanske. Hade Breach varit det nya hacking-minispelet i höstens uppföljare till Human Revolution hade vi kissat på oss av upphetsning. Nu nöjer vi med oss att säga “Mervärde är bra.”

Ett par bilder och en lanseringstrailer coming up!

 

 

About The Author

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Related posts