Nytt spel av Omega Force på E3

Nytt spel av Omega Force på E3

E3-mässan närmar sig med stormsteg, och nu har vi fått ytterligare ett spel att hålla utkik efter. Koei Tecmo har lagt upp en hemsida för det nya och topphemliga projektet av Omega Force, studion som styr och ställer i musou-genren med Dynasty Warriors som främsta flaggskepp. Det enda som finns på hemsidan för tillfället är företagslogon, datumet 13.6 (dagen innan mässgolvet öppnas) och orden “det mest ondskefulla Musou-spelet någonsin” (fast på japanska då).

Musou-spelen brukar traditionellt hålla till på konsol, men de senaste åren har spel som Dynasty Warriors 8, One Piece Pirate Warriors 3 och Arslan: The Warriors of Legend lanserats på Steam, så vi har alla anledningar att tro att det nya projektet också släpps till pc. Omega Force har även med sig animebaserade Attack on Titan till E3, som sedan tidigare är utannonserat till pc.

Har vi några musou-fans bland våra läsare?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts