Nytt dlc för Black Ops 3 på ingång.

Nytt dlc för Black Ops 3 på ingång.

Activisions Call of Duty-serie brukar ofta anklagas för att vara fantasilös. Det känns lite svårt att anklaga det kommande Black Ops 3-materialet för samma sak. Descent bjuder på Gorod Krovi, den senaste delen i Origins Zombies-följetongen, en resa till ett alternativt Sovjet där mekaniserade zombier och drakar härjar i ett raserat Stalingrad. Lite svårt att kalla det för fantasylöst, va? Eh? Eh?

Paketet innehåller också fyra nya multiplayerkartor. Först ut har vi Empire, en ny version av Black Ops 2-kartan Raid, som kretsar kring en romersk villa byggd av en excentrisk miljardär. Cryogen är placerad i Döda havet bland världens farligaste nedfrusna brottslingar. Berserk är vikingainspirerad med trähus och snöstormar. Slutligen har vi Rumble, en arena där “gigantiska robotar gör upp till jubel av åskådare”. Jomenvisst.

Descent släpps den 12 juli till Playstation 4, så vi borde få paketet till pc någon gång i mitten av augusti.

Official Call of Duty®: Black Ops III – Descent DLC Pack: Gorod Krovi Trailer

After escaping the swamps of Zetsubou No Shima, the Origins characters are hurled into a war-torn Stalingrad. Our heroes face their most dangerous enemies yet among the remnants of a battle between giant mechanized soldiers and ferocious dragons.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts