Nya Fallout 4-dlc:t låter dig bygga ett valv

Nya Fallout 4-dlc:t låter dig bygga ett valv

Bethesda har under sin pågående E3-show avslöjat att Fallout 4 kommer att få tre nya dlc-paket under de kommande månaderna, men frågan är om inte Vault-Tec är kronjuvelen bland de tre?

Det släpps i juli och låter dig bygga ett eget valv på ett sätt som inte är olikt DOOM:s Snapmap. I valvet kan du utföra experiment på dina invånare och annat skoj!

Contraptions Workshop släpps redan nästa vecka och adderar bland mycket annat hissar och löpande band. Sista dlc:t som avslöjades var Nuka World, som låter dig bygga ett postapokalyptiskt nöjesfält. Byggandet tycks sannerligen vara den röda tråden i den här trion.

Trailern innehåller emellertid inte bara Fallout 4, utan även Fallout Shelter och den definitiva versionen av Skyrim.

Fallout 4/Fallout Shelter/Skyrim Special Edition: 2016 #BE3 Showcase Presentation

Watch as Bethesda Game Studios’ Game Director Todd Howard shares the latest content for Fallout 4 and Fallout Shelter, PLUS the official announcement of Skyrim Special Edition. At the BE3 Showcase, Bethesda Game Studios revealed three more add-ons, with the first Contraptions Workshop available on June 14th.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts