Nya bilder från Toe Jam & Earl

Nya bilder från Toe Jam & Earl

I februari 2015 startades en Kickstarter-kampanj för ett nytt spel i Toe Jam & Earl-serien. Humanature Studios, med seriens skapare Greg Johnson i spetsen, samlade ihop 508 637 dollar och överträffade därför det ursprungliga målet med över hundra tusen.

Originalspelet släpptes till Mega Drive 1991 och innehöll slumpgenerade banor och en funkig attityd. De utomjordiska rapparna Toe Jam och Earl kraschlandade på jorden och tillsammans var de tvungna att samla ihop de spridda delarna från deras rymdskepp för att kunna återvända hem.

I den senaste Kickstarter-uppdateringen får vi se en massa nya bilder från spelet, och ni kan hitta dem i galleriet nedan. Vi får prov på interaktiva dialoger, rakedrivna rollerblades och THE HYPERFUNK ZONE. Spelet kommer bjuda på dynamisk split screen för 2-4 spelare, och detta kommer visas upp under nästa uppdatering. Vi får också reda på att soundtracket för tillfället består av 13 nya låtar och 13 remakes. Musiken kommer släppas på både cd och vinyl via Kickstarter.

Toe Jam & Earl: Back in the Groove har tills vidare inget releasedatum.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts