Nya Battlefield 1-trailern är tung, hård och … alldeles underbar

Nya Battlefield 1-trailern är tung, hård och … alldeles underbar

Sist ut under EA Play var den kanske tyngsta titeln av dem alla: Battlefield 1. En av nyheterna stavas dynamiskt väder. Du kan alltså räkna med sol, regn, dimma, spridda skurar och alla möjliga betingelser. Självklart kan vädret röra om rejält i grytan, ty att se i tjock dimma är ingen barnlek. Dessutom kan vädret störa radiosignalerna, vilket lär vara en baneman för din strategi.

Som traditionen påbjuder ska förstörelsepotentialen vara större än någonsin. Stora är också vad fordonen är: luftskepp, bepansrade tåg och stridsskepp. Vi kan inte vänta – men kommer att behöva göra det till i oktober. Lyckligtvis ska sommaren bjuda på en öppen beta som förhoppningsvis kan stilla törsten efter WW1-action.

Och du: inte missa demonstrationen av multplayern som härjar som värst just nu.

Battlefield 1 Official Gameplay Trailer

Watch the official Battlefield 1 gameplay trailer and discover war on an epic scale, with 64-players engaging in some of the largest multiplayer battles in FPS history. Experience the Dawn of All-Out War, Only in Battlefield 1.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts