Ny utvecklardagbok – maktspelet i Hearts of Iron IV

Ny utvecklardagbok – maktspelet i Hearts of Iron IV

Det är bråda dagar på svenska Paradox. Stellaris (vars recension du läser här) är mindre än en månad gammalt och det återstår blott fyra skälvande dagar innan deras nästa storslagna strategi äntrar scenen. Om Stellaris var det vågade klivet ut i det okända är Hearts of Iron IV det motsatta. Det är ännu ett historiskt strategispel med andra världskriget som fond – och som vi längtat! Vår grand strategy-veteran Olle Agebro sitter i detta nu och fattar ödesdigra politiska beslut och skakar om världshistorien, allt för att ha recensionen klar till den sjätte juni (vi såg vad ni gjorde där, Paradox).

Just politiskt maktspel är en fokuspunkt i den nya utvecklardagboken från Hearts of Iron IV.

Vi har väntat länge (länge!) på det här. Planen var att släppa spelet i början av 2015 men efter flera förseningar landade vi till sist på 6 juni 2016. Sommarlovet och semestern är i alla avseenden räddade.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts