Ny trailer på Tacoma

Ny trailer på Tacoma

The Fullbright Company, skaparna av promenadsimulatorn Gone Home, utvecklar ett nytt spel. Tacoma äger rum i rymden, i den tomma rymdstationen med samma namn. Vad som hänt med invånarna är oklart, men de har lämnat kvar hologram. Det är spelarens uppgift att sakta men säkert pussla ihop händelseförloppet, och man kan spola hologrammen fram och tillbaka efter behag.

Tacoma är det andra spelet av Fullbright. Det utannonserades på The Game Awards i december 2014. Ursprungligen var det tänkt att spelet skulle ha släppts i år, men efter feedback från speltestare togs beslutet att skjuta upp releasen. Nu siktar Fullbright istället på att låta oss besöka rymden våren 2017. Kolla in E3-trailern så länge.

Tacoma E3 2016: Bodies in Motion

Coming Spring 2017 to Xbox One and Windows/Mac/Linux. Explore the abandoned Lunar Transfer Station Tacoma and gain control of its augmented reality systems to discover the truth behind what happened to its crew, and the powerful artificial intelligence that you’ve been sent to recover. Tacoma: the next game from the creators of Gone Home.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts