Ny Technomancer-trailer

Ny Technomancer-trailer

The Technomancer är ett sci-fi-rollspel utvecklat av franska Spiders. Det utspelar sig på Mars, på samma planet och i samma universum som studions tidigare spel Mars: War Logs.

Vattenkriget rasar och spelaren antar rollen som en aspirerande technomancer. En technomancer är en magekrigare som kontrollerar destruktiva elektricitetsbaserade krafter som förstärks av cybernetiska implantat. De respekteras och räds om vartannat, och tränas från en ung ålder. Låter lite som cyberpunkwitchers om ni frågar mig.

Spelet bjuder på actionorienterat gameplay, fyra olika färdighetsträd och tre olika stridsstilar. Som brukligt i rollspel kan situationer lösas både med råstyrka och silvertunga, och den ickelinjära handlingen kantas av tuffa beslut. I E3-trailern får vi prov på den röda planetens djurliv, nattliv och invånare.

The Technomancer släpps den 28 juni. Det är ganska snart.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts