Ny säkerhetsuppdatering från Blizzard

Ny säkerhetsuppdatering från Blizzard

Är du också trött på att behöva knappa in verifieringskoder när du vill logga in och spela Blizzards spel? Säkerhet är bra och viktigt, men det kan bli aningen omständligt ibland också, något som Blizzard verkar vara medvetna om. I ett försök att göra livet lättare för spelarna, utan att tumma på säkerheten, så har de nu infört en ny verifieringsprocess där du med en enkel knapptryckning i Blizzards mobilapp kan verifiera inloggningen istället för att strula med koder. Appen finns tillgänglig för både iOS och Android.

Den som inte känner sig bekväm med dylika nymodigheter kan förstås välja att ha kvar det gamla systemet med kodverifikation också.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts