Nuclear Throne-mod lägger till online-co-op

Nuclear Throne-mod lägger till online-co-op

Nuclear Throne är arketypen av de stökspel som Holländska Vlambeer knåpar ihop med ofrånkomlig känsla för kvalité. Något som länge saknats är möjligheten att dela upplevelsen med en vän som inte sitter i samma rum. Detta har moddaren YellowAfterlife rådit bot på med en avancerad co-op-mod med onlinestöd, med komplett Steamfunktionalitet och hela baletten.

sin blogg berättar moddaren om exakt hur mycket överväldigande arbete som krävts för att få en sån här mod att fungera. Det är extra behjärtansvärt med tanke på att Nuclear Thrones källkod aldrig släppts och alla framsteg därmed harvats fram manuellt. Utvecklarna Vlambeer har  varskotts om projektet och har gett det tummen upp, trots att ingenting är direkt officiellt.

Att modda in onlinelägen i spel som från början inte har stöd för det är en beprövad syssla, och många är vi som minns glitchiga omgångar av GTA San Andreas i multiplayer. Genom åren har allt från Oblivion och Fallout till Euro Truck Simulator och romhackade versioner av Zelda fått sådana behandlingar. Det mesta är ju trevligare i goda vänners lag.

Nuclear Throne Together finns att hämta på Itch och Thronebutt och kräver Steamversionen av spelet installerat på Windows.

About The Author

Lagom melankolisk pojkman som gillar sobert berättande och gamla saker.

Related posts