Nu är Injustice 2 officiellt

Nu är Injustice 2 officiellt

Igår rapporterade vi om läckor kring Injustice 2 – nu har det avslöjats på riktigt. David Haddad, VD för Warner Bros, säger så här i ett pressmeddelande.

– Expansionen av DC-universumet inom spel fortsätter vara en topprioritet, och Injustice 2 visar upp fantastiskt gameplay i en självständig berättelse som blåser liv i karaktärerna. Netherrealm Studios erbjuder fansen möjligheten att skräddarsy och slåss med de ikoniska DC-karaktärerna på ett helt nytt sätt.

Spelare kommer att ha full kontroll över hur karaktärerna ser ut, slåss, utrustas och utvecklas över en mängd olika spellägen. Hjälteutbudet kommer bli det största i ett DC-fightingspel någonsin, och nya bekantskaper inkluderar Atrocitus och Gorilla Grodd. Lanseringsdatumet är satt till 2017.

Men spelet är bara utannonserat till Playstation 4 och Xbox One. Injustice: Gods Among Us släpptes som bekant till pc ett halvår efter konsolversionen, så det finns ingen anledning att tvivla på att Injustice 2 inte skulle kunna få samma behandling. Å andra sidan valde Warner Bros att inte släppa allt dlc till den hårt kritiserade pc-versionen av Mortal Kombat X, så vem vet?

Vi har fått en officiell trailer i alla fall.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts