Mordmystik och relationsdrama i nya Sherlock Holmes-trailern

Mordmystik och relationsdrama i nya Sherlock Holmes-trailern

I detta nu har Super-Benny Holmström satt tänderna i Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, det åttonde spelet i serien som bara blir bättre och bättre. Recensionen läser du på tisdag, äventyret släpps på fredag, men redan nu bjuder vi på ett smakprov i form av en storytrailer från äventyret som mixar utforskande, undersökande och action. Som synes har Frogware redesignat Sherlock, vilket får honom att kännas såväl mer hunkig som mer hipster. Tja, varför inte?

Den interaktiva bladvändaren fokuserar på fem fall som förmodligen kommer länkas samman på ett snyggt sätt i det viktorianska London. En röd tråd tycks vara relationen mellan Sherlock och hans dotter vars relation går från härlig till förfärlig i trailern. Ett ännu större hot tycks emellertid vara en vansinnig mördare.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts