Mighty No 9-trailer visar dlc

Mighty No 9-trailer visar dlc

Den legendariske spelskaparen Keiji Inafune lämnade Capcom 2010 efter 23 år med den japanska giganten. Senare samma år grundade han det egna företaget Comcept. Den 31 augusti 2013 startade Inafune Kickstarter-kampanjen för Mighty No 9, hans spirituella uppföljare till Capcoms Mega Man. Efter flera förseningar är spelet äntligen klart – Keiji Inafune verkar vara säker på att leverera den här gången då Comcept redan nu demonstrerar dlc i en ny trailer.

Den argsinta Ray är i fokus. Hon slåss med den ordinarie huvudrollsinnehavaren Beck i fuktiga kloaker. På spelets hemsida kan man läsa att kloakerna valdes för att de ligger nära till hands i vår vardag, samtidigt som de ofta ignoreras. Vad som helst kan hända där nere, så miljöerna kompletterar den mystiska Ray fint. Utvecklarna på Comcept råkar också vara förälskade i arkadspelet baserat på Teenage Mutant Ninja Turtles.

Ray-dlc:t följer med alla fysiska utgåvor av spelet, och man kan spela igenom hela äventyret som henne om man vill. Mighty No 9 släpps den 24 juni.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts