Microsoft satsar på zombier

Microsoft satsar på zombier

Har du tröttnat på zombiespel ännu? Inte? Då kan du glädjas över att både Dead Rising 4 och State of Decay 2 ryktas vara på gång inför Microsofts stundande E3-presentation. State of Decay släpptes till pc 2013, medan Dead Rising 3 fick en pc-port tio månader efter lanseringen till Xbox One. Men med tanke på Microsofts förnyade pc-satsning kan vi nog vara säkra på att en dylik väntan inte kommer att upprepas.

Thisgengaming.com laddade upp påstådda Dead Rising 4-skärmskott och affischer under gårdagen, medan NeoGAF-insidern ekim förstärker ryktena och tillägger att spelet kommer vara en remake av det första Dead Rising under juletid, med stöd för fyra spelare i co-op.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts