Microsoft håller E3-hov klockan 18:30, här ser du festen

Microsoft håller E3-hov klockan 18:30, här ser du festen

Det är inte för intet Microsoft kallar sin E3-show för en Xbox-show, men vi har också lärt oss av historien att vänta oss pc-nyheter. Minns bara i fjol när Microsoft sa “Xbox One, Xbox One, Xbox One” och vi log åt den där lilla Windows-loggan vi såg skymta förbi ett par millisekunder då och då. I vår E3-special nämnde vi att vi gärna ser mer av Rares Sea of Thieves och det tjusiga ReCore. Förmodligen gör vi rätt i att hoppas på Halo Wars 2 och kanske fler Xbox One-serier som kommer till pc. Microsoft har trots allt varit tydliga med sin storsatsning och Windows 10 och ikväll är det dags att bevisa det.

Xbox – Twitch

Twitch is the world’s leading video platform and community for gamers. More than 45 million gamers gather every month on Twitch to broadcast, watch and chat about gaming. Twitch’s video platform is the backbone of both live and on-demand distribution for the entire video game ecosystem.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts