Mafia II gör Steamcomeback till kriminellt lågt pris

Mafia II gör Steamcomeback till kriminellt lågt pris

För åtta månader sedan hade 2K Games mage att plocka ner Mafia II från Steam och andra digitala tjänster. Ingen förklaring delgavs, utan vi fick sitta som arga fågelholkar. Nu är ordningen återställd och Mafia II är tillbaka på Steam, dessutom för stunden kraftigt prissänkt. Spelet och alla dess tre dlc-paket är 80 procent billigare så skynda att fynda hela Mafia II-samlingen för 75 kronor innan 8 juni. Det här är ett erbjudande du inte kan tacka nej till.

Föregångaren Mafia: The City of Lost Heaven gick på ett liknande sätt upp i rök för fyra år sedan. Med tanke på allt vatten som flutit under broarna sedan dess borde det vara tveksamt om den historien får ett lika lyckligt slut, men med tanke på att Mafia III släpps i oktober skulle det inte förvåna oss om 2K gör allt för att haussa sin maffiasaga, särskilt som nästa del ska knyta ihop många lösa trådar. Trean äger varken rum i Lost Heaven eller Empire Bay, utan i New Bordeaux, som är starkt influerat av New Orleans och som vi fick besöka tidigare i veckan.

I nästa nummer av Svenska PC Gamer, ett extra tjockt sommarnummer som du hittar i början av juli, ger vi er en fet förhandstitt av Mafia III. Missa inte!

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts