Lev luxuöst smugglarliv i GTA Onlines nya expansion

Lev luxuöst smugglarliv i GTA Onlines nya expansion

På tisdag tar GTA Online nästa kliv då expansionen Further Adventures in Finance and Felony ska göra kaos med Los Santos och Blaine County. Den här gången står smuggling i fokus. Du jagar de mest eftertraktade (samt förstås olagliga) föremålen och går allt väl stiger du i graderna och blir till sist vd för ditt eget kriminella företag. Skaffa extravaganta fordon (vad sägs om ett privatjet?) och öppna luxuösa kontor. Din mor kunde inte varit stoltare.

 

GTA Online hade en skakig start men har med tiden blivit en faktor att räkna med. Medan Grand Theft Auto V sorligt nog ännu saknar enspelarexpansioner byggs Onlineläget ständigt ut.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts