Lanseringstrailer för Inside

Lanseringstrailer för Inside

Minns ni Limbo? Det utvecklades av danska Playdead, släpptes till Xbox 360 2010, kom till Steam 2011, och skördade stora framgångar bland såväl kritiker som spelare. Studions nya spel Inside har fått en ännu mer imponerande start. Fem stjärnor av Giant Bomb, 10/10 från IGN och 9.75/10 från Gameinformer är bara ett fåtal exempel på det extremt positiva mottagandet hittills.

Likt Limbo bjuder Inside på en surmulen stämning och dämpad färgpalett. Spelet handlar om en ung pojke som kämpar mot de onda krafter som försöker ta över världen genom tveksamma experiment på människokroppar. Precis som Limbo innehåller spelet stora mängder av fysikbaserade pussel som måste kluras ut under resans gång.

Inside är ute nu till Xbox One och släpps på Steam om exakt en vecka, torsdagen den 7 juli. Dagen till ära har Playdead släppt en lanseringstrailer som ni kan kolla in nedan. Jag blir nästan lite sugen.

INSIDE now available for Xbox One

Hunted and alone, a boy finds himself drawn into the center of a dark project.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts