Läckta bilder och giffar från Dead Rising 4

Läckta bilder och giffar från Dead Rising 4

Imorgon klockan 18:30 håller Microsoft sin presskonferens (mer i vår E3-special). Att Dead Rising 4 är en del av den tar vi för givet. Ett gäng bilder och giffar har nämligen läckt ut till omvärldens beskådan. Läckan stavas Gwyn, en NeoGaf-användare. Alstren säger inte så mycket förutom att action och zombier står på menyn ännu en gång. Räkna dessutom med konstiga vapen och en slags julkänsla.

Trean var en Xbox One-exklusiv affär men släpptes sedermera även till pc. Vi tror att fyran också gör det – kanske till och med samtidigt den här gången? Räkna med betydligt mer (ruttet) kött på benen när det vankas Microsoftshow imorgon.

na7Lv6kHgm9eQ3Ndf6g8jX-650-80

gLHDgtiubhv7m4cK4CQgiV-650-80

8DxHC9Brrm2GkVv2M6fG4W-650-80

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts