Kultklassikern D släppt på GOG

Kultklassikern D släppt på GOG

Obskyra D släpptes först till ännu mer obskyra 3DO och var banbrytande för sina avancerade 3d-sekvenser och gryniga, lågupplösta polygoner (som då fick alla att tappa hakan). Idag är det förstås inte längre ett tekniskt storverk utan det mest intressanta är att det pågår, i realtid, under två timmar. Att pausa eller spara spelet kan du med andra ord glömma.

Tack vare Night Dive Studios (som också har återuppväckt Turok och System Shock) kan du nu köpa Gog. En kulturgärning. Förhoppningsvis ser Night Dive till att även trilogins andra delar, Enemy Zero och D2, släpps på nytt.

Att hitta en trailer på spelet tycks omöjligt, men här är ett fint retrospektiv som SegaBITS satt ihop.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts