Kickstartern för Fables kortspel ställs in – p.g.a. lyckligt slut

Kickstartern för Fables kortspel ställs in – p.g.a. lyckligt slut

Det gick sannerligen trögt för Fable FortuneKickstarter. Ni vet, det där digitala kortspelet med Fable-tema som ett gäng ex-Lionheadutvecklare hade utvecklat i hemlighet under ett års tid? Och som sedan dömdes till döden i och med att Microsoft lade ner den anrika studion? Crowdfundingkampanjen tog aldrig fart och med en vecka kvar hade drygt en femtedel av 250 000 pund (cirka tre miljoner kronor) samlats in. Att Flaming Fowl, som ex-Lionhead-gänget kallar sig, drog ur proppen kom inte som en överraskning.

Överraskande var däremot att anledningen till den inställda Kickstartern var att Fable Fortune hittat finansiering på annat håll. Nu är teamet inte längre beroende av fansens pengar och fokus ligger nu, enligt en Kickstarterupdate, på att bygga en stängd beta (som du kan registrera dig för här).

– Tack vare er entusiasm och stöd kan vi bekräfta att vi lyckats säkerställa ytterligare pengar som krävs för utvecklingen! Detta, tillsammans med våra personliga investeringar, innebär att vi kan fortsätta förbättra spelet och låta ännu fler av er få spela. Med den närmaste framtiden för Fable Fortune säkrad har vi kommit till beslutet att stänga ner Kickstarterkampanjen för att fokusera på att släppa den stängda betan snarast möjligt.

Fable Fortune – Gameplay Details – Part 1

Support us on Kickstarter – http://tinyurl.com/h4jv48g Mike West and Craig Oman from Flaming Fowl Studios take you through some of the exciting gameplay mechanics from Fable Fortune. #FluffyCat

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts