Jrpg-drama i E3-trailern från Tales of Berseria

Jrpg-drama i E3-trailern från Tales of Berseria

Tales of Berseria är sextonde delen (!) i Tales-serien, och då har vi inte ens räknat alla spin-offs. Till Steam är däremot serien relativt färsk och har tyvärr kritiserats för de bristfälliga och trasiga releaserna. Förhoppningsvis har Bandai Namco lärt sig av misstagen när Berseria släpps till Steam i början av 2017. E3-trailern bjuder på kvalitetsanime och spelet ska handla om kampen mellan förnuft och känsla. Jane Austen hade varit stolt.

Berseria äger rum i samma värld som Tales of Zestiria men den som hoppas på cameos gör det nog i onödan: den nya historien utspelas i Zestiria längesedan svunna förflutna. Striderna, däremot, sägs vara ett steg in i framtiden. Våra brittiska kollegor berättar mer om stridens hetta här.

 

Tales of Berseria – “The Flame” Trailer | PS4, PC

A Tale of Emotion versus Reason. Her journey begins in a dark prison… Tales of Berseria is coming in early 2017 to PlayStation 4 & PC!

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts