Game of Thrones-stjärna är skurken i Call of Duty: Infinite Warfare

Game of Thrones-stjärna är skurken i Call of Duty: Infinite Warfare

Kit Harington kommer enligt Activision att spela huvudskurken i Call of Duty: Infinity Warfare. Harington är givetvis mest känd för sin gestaltning av Vincent i Silent Hill: Revelation, men fans av serien Game of Thrones känner kanske också igen honom från rollen som Jon Snow. Infinity Wards narrative director Taylor Kurosaki lovar att rollen kommer vara något helt nytt för skådespelaren:

– Kit är en fantastisk talang och ett fullkomligt proffs. Vår story handlar om en episk uppgörelse mellan motsatta krafter och Kit har fördjupat sig i rollen för att verkligen förkroppsliga fienden “Settlement Defense Front”. Vi ser fram emot att se Kit spela en helt ny sorts karaktär.

Visst är det svårt att tänka sig rådjurögde Jon Snow som det ondskefulla ansiktet utåt för en organisation vars mål är att kontrollera alla tillgångar i solsystemet så att de kan ta över världen – ungefär lika svårt som det var att hitta en bild på Kit Harington där han ser ordentligt hotfull ut – och det ska verkligen bli intressant att se hur han tar sig an en riktigt antagonistisk roll. För att få ett kort och inte särskilt lärorikt smakprov kan du spana in det här korta klippet på Call of Dutys Facebook-sida där Harington inte ser jättebekväm ut i sin motion capture-dräkt.

Infinity Ward har också återigen samarbetat med regissören Guy Ritchie (Lock Stock and Two Smoking Barrels, Sherlock Holmes), som tidigare regisserade den stjärnspäckande trailern “Surprise” till Call of Duty: Black Ops 2, men det är oklart i exakt vilken kapacitet Ritchie är inblandad. Enligt Activision ska regissören hjälpa utvecklarna att utveckla Haringtons antagonistiska karaktär, och Ritchie har ju en viss fallenhet för att skapa riktigt jäkliga skurkar.

Vad tror ni om att se Kit Harington som storskurk?

 

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts