Insomniacs VR-skräck osar av The Thing och Cthulhu

Insomniacs VR-skräck osar av The Thing och Cthulhu

Människorna på Insomniac Games är tvivelsutan mest kända för långköraren Ratchet & Clank men på senare år har studion börjat doppa tårna i andra genrer och röra sig mot andra målgrupper. (Fuse talar vi dock tyst om.)

Edge of Nowhere är ett överlevnadsäventyr i tredjeperson i Antarktis och beskrivs som en “oroande psykologisk thriller”. Det känns väldigt The Thing med Cthulhu-tentakler. Det slår en kanske inte när man ser lanseringstrailern, men Edge of Nowhere släpps exklusivt till Oculus Rift, som många förknippar med spel ur förstapersonsvy. Insomniac har ytterligare två titlar under utveckling till Riften, men är i sommar också aktuella med metroidvania-titeln Song of the Deep.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts