Inside, Limbo-skaparnas nya, släpps i juli

Inside, Limbo-skaparnas nya, släpps i juli

Indiepärlan Limbo släpptes för sex år sedan (för fem år sedan vad gäller pc-releasen) och även om vi inte har väntat på deras andra spel, Inside, fullt så länge började det faktiskt utvecklas i samma veva som Limbo släpptes. Under Microsofts E3-show berättade man att Inside släpps om mindre än en månad: närmre bestämt den 7 juli. Av trailern att döma delar det en del tematiska likheter med Limbo.

INSIDE Trailer 2016

INSIDE is an action-adventure puzzle game by Playdead, coming to Xbox One on June 29th and to Steam on July 7th.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts