Inled helgen med stil – se tjugo minuter från Mirror’s Edge Catalyst

Inled helgen med stil – se tjugo minuter från Mirror’s Edge Catalyst

Det går knappast att anklaga EA och Dice för att stressa ut nya Mirror’s Edge, men åtta år efter originalet är vi nästan framme vid Catalyst. Om mindre än en vecka, den 9 juni, släpps rebooten av den stilrena fusionen av action, äventyr och plattformande i öppen värld-skrud. Om du betalar för Origin Access kan du redan spela det, men inte utan begränsningar. Speltiden är satt till sex timmar och det finns blott tio uppdrag tillgängliga.

Du kan emellertid se spelets första tjugo minuter här och nu, om än från Xbox One-versionen.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts