Injustice 2 dyker upp

Injustice 2 dyker upp

Fightingspelet Injustice 2 kommer dyka upp på E3 om man får tro franska spelsidan Gameblog. Netherrealm Studios är tillbaka som utvecklare och spelet drivs av samma motor som studions senaste skapelse Mortal Kombat X. Lanseringen är planerad till maj 2017.

Uppgifterna förstärks av Polygon som fått ta del av en affisch som kommer inkluderas i alla förhandsbeställningar som görs via Gamestop. På affischen ser vi en butter Batman som gör upp med The Flash och taglinen “every battle defines you”.

Det första Injustice släpptes ursprungligen 2013 och innehöll mängder av karaktärer från DC-universumet, som Batman, The Joker, Superman, Wonder Woman och Green Arrow. Vem vill du spela som i Injustice 2?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts